Tentatiden

December är som alltid tentatiden. En ganska stressig period fylld för det mesta av plugg, tentor och egentligen inte annat. Sedan är det ju så att en lätt blir galen om en håller på så där. Så därför har jag åkt till havet lite (fett avkopplande), varit på några julfester och skjutit pilbåge! Men också pluggat en hel del.

Konserterna är avklarade, de gick faktiskt allihopa rätt så bra. Nästa termin blir det Mozarts rekviem, eldfågeln och Bartoks orkesterkonsert, det kommer bli otroligt kul. Och utanför musiken verkar kurserna rätt roliga OCH jag ska få reda på var jag kommer vara hösten 2015. Taggad.

Två av fem tentor kvar, sedan blir det en till julfest och sen ska jag hem till sverige. Yeeey! Längtar så till människorna, maten och det allmäna myset.

Havet i North Berwick

Havet i North Berwick

Mer hav i North Berwick

Mer hav i North Berwick

Ännu mer i North Berwick

Ännu mer i North Berwick

Teviot för det är alltid mysigt

Teviot för det är alltid mysigt

Julmat, en blandning från tre kulturer

Julmat, en blandning från tre kulturer

Leave a Reply