Inlämningshögen, musik och oväntad gäst

De senast veckorna har jag och de flesta av mina kursare pluggat ihjäl oss för att komma igenom inlämningshögen. Allt ska in samma dag och inte lite är det. Men det går faktiskt ganska bra och jag börjar ana ljuset i slutet av tunneln. Speciellt efter morgondagens tenta där en ska kunna beskriva stenar. Intressant? Som fan! Sedan ska allt in på fredag och då är jag friiii 😀

Eller nja vänta lite, tentaplugg är ju det som kommer sen. Lätt som en plätt efter de senaste veckorna, om det inte vore för det lilla faktumet att jag har hela fem (5) tentor. Jippie!

Tur då att jag har musiken att vända mig till som motpol till all stress. I fredags spelade jag på konsert med symfoniorkestern, vi körde Griegs Peer Gynt-sviter samt Sibelius 2!!!! Och ikväll blir det mer musik, med Sibelius scènes historiques och Vaughan Williams pastoralsymfoni. Ser mycket fram emot det. Och nästa vecka är det julkonsert. Plus att jag ska gå på alla kompisars julkonserter också.

Förra helgen så dök Casey, vår utbyteskompis som numera bor i USA, upp helt oväntad! Det var jättekul och vi har hängt så mycket jag har hunnit (läs: typ inget). Ska försöka träffa henne lite mer, och hon är ändå här tills på onsdag. Har varit på IKEA och köpt julmust, det behövdes!

Skickar med lite bilder på det jag har gjort senaste tiden. Dock inget på kursarbetet än, det får ni efteråt!

Pussåkram

Kursarbete försök 1. Det blev inget av det den här gången

Kursarbete försök 1. Det blev inget av det den här gången

Dimma, berg mm.

Dimma, berg mm.

Gris i kyl. stackare. mina kompisar på ikea jao

Gris i kyl. stackare. mina kompisar på ikea jao

Plugglivet

Plugglivet

Leave a Reply