Musikerliv

Nu har orkestrarna kommit igång ordentligt! Det är sjukt kul, vi spelar massa massa Sibelius, Griegs Peer Gynt-svit och Vaughan Williams pastoralsymfoni. Och som om det inte vore nog så sitter jag första pult i en av orkestrarna (för tillfället i vart fall). Och visst, musiken tar en del tid men det är klart värt, en får ut så otroligt mycket, slipper vardagsstressen och träffar sjukt underbara människor. Ska bara sitta och öva massa också…

Har också varit på konsert, RSNO spelade Scherezade, Mästersångarna från Nurnberg och Rouse flöjtkonsert – ett otroligt spännande och ganska så välgjort program. Dock satt den bredvid mig och höll på med mobilen hela konserten -.-

Skolmässigt händer en del med. Vi har fått bygga kranar som en annan grupp hade designat – inte det lättaste ska sägas! Jag skulle lett ett faciliteringspass för ettorna men ingen dök upp 🙁 Och har labbat lite med varierande resultat  – kom bl.a. fram till att sand avvisar sig själv!

Och så i helgen blev jag indragen till att äta på en restaurang som säljer kycklingvingar. Bara. Jag hade inte varit jätteimponerad om det inte vore för det faktum att de har en vegorätt (en djupfriterad ostbit), och, ännu mera spännande, massa bräd- och gamal tv-spel. Klart värt då!

Nu i veckan ska jag se till att inte frysa ihjäl i det här vädret, och om vi har tur hinner jag med en hel del roligt också. Puss och kram på er!

Kranet nästan färdigbyggd

Kranet nästan färdigbyggd

Kranet byggs

Kranet byggs

Wii mariokart! Jag är asbra på Rainbow Road!

Wii mariokart! Jag är asbra på Rainbow Road!

Typiskt "wall of flame"

Typiskt “wall of flame”

Leave a Reply