Innovative Learning Week

Resten av förra veckan var ganska lugn och trevlig. Jag skickade några vykort, spelade massa brädspel och pluggade precis lika mycket som en ska göra en sådan vecka. I onsdags var vi några kompisar på zoo hela dagen och såg massa kuliga och söta djur. De är ju allihopa rätt farliga, men så otroligt söta. En bra dag vart det i vart fall.

Och så dagen efter åkte jag och blev åtföreläst om den nya bron över Forthviken. Jag tyckte det var rätt spännande, vi fick lära oss om hur bron ska byggas, hur det ska funka men också massa tekniska detaljer och rekordinnehav. Rummet vi var i hade magnifik utsikt över viken så en blev lite hypnotiserad av naturen och de fina broarna som redan finns. På väg hem åkte vi över viken!

Till och med helgen var ganska lugn. Massa massa brädspel och så lite läxor. Denna vecka har pluggandet börjat, och det märks att en har mycket att göra, men det mesta är ändå väldigt kul. Mina kompisar läser andra kurser som också låter jättespännande men jag skulle aldrig hinna med att läsa dem också, hur mycket jag än skulle vilja.

Zoon

Zoon

surikat

surikat

fin utsikt från zoon

fin utsikt från zoon

Pingviner!

Pingviner!

Målade jägarhundar

Målade jägarhundar

Bro nr 2

Bro nr 2

Bro nr 1

Bro nr 1

Broar nr 1 och 2 från bro 2

Broar nr 1 och 2 från bro 2

Och bro nr 3 (som de inte har byggt än)

Och bro nr 3 (som de inte har byggt än)

Leave a Reply