Ibland har man sämre dagar, helt enkelt

Allt började med att jag vaknade sent. Inte så sent så jag missade föreläsningen, men tillräckligt sent för att jag behövde stressa till frukosten. När jag skulle in och borsta tänderna blev jag “dödad” av någon (jag är inte helt säker på vem) som kastade ett par strumpor på mig. Och i spelet så får man inte ha vittnen. Det fanns en när jag kom in, men han bokstavligt talat sprang iväg, så då kunde jag bli dödad.

Sen hade vi ont om tid att gå till föreläsningen. Vi hann precis, och själva föreläsningen var kul, för vi hade Bizzle! Efter det gick vi till bokhandeln för att köpa matteboken som äntligen har kommit. Den kostade inte 20 pund som vi hade hört innan, utan 46 pund. För en väldigt försenad bok!

Men sen var vi på Bristo Square och fick gratis kaffe och godis 😀 Och så hängde vi lite på Teviot, och där är det alltid trevligt att vara. Matteföreläsningen var helt okej, och sen när jag kom hem hade jag lunch med några i mitt pentry.

Då var det dags att börja göra lite matte från den nya fina boken. Det gick inte så bra, det saknades 97 sidor. Så då var det bara att springa ner till bokhandeln igen och byta ut. Det är bara 20 minuter dit, men jag ska ligga på Pearson som fan för att få lite rabatt. Dels för att de glömmer 97 sidor i böcker, dels för att de är 3 veckor försenade när de vet att och när de behövs… Ska se om inte hela klassen kan ligga på dem, då kanske de lär sig. För det är tydligen inte första gången det hänt. /tjat

Det saknas 97 sidor

Det saknas 97 sidor

Jag hade tänkt gå till programmeringslabbet och jobba lite, men mitt passerkort ballade ur och släppte inte in mig. Ingen stor sak, och jag drog till bibblan istället, men lite surt. Väl hemma var det en som försökte dela ut affischer till någon nattklubb. Det ska sägas att det är emot reglerna ganska rejält, så han fick lite skäll, av mig och en tjej i min korridor. Haha!

Kvällen har dock varit bra (förutom att jag fortfarande är lite förkyld). Middagen var gô, speciellt efterrätten, och sen så kollade vi en jättebra film “The boat that rocked”. En sån film där man nästan gråter mot slutet, och som har jättejättebra musik.

Jag har tydligen skrivit väldigt mycket om idag, så får det vara. Och egentligen var det inget som var jättefarligt dåligt, det är bara kombinationen och det faktum att jag är lite för förkyld. Nästa inlägg blir nog mera positiv!

Såhär ser det ut när jag jobbar

Såhär ser det ut när jag jobbar

Leave a Reply