Mjölk, squash och porträtt

Igår spelade jag squash med en kompis efter föreläsningar. Första gången någonsin, men det var kul, och jag kan typ hur spelet funkar nu. Och vad skönt det var att röra på sig! Dessutom är det jäkligt billigt, jag betalade hela 2 pund, inklusive racket. Sen var vi ju hungriga efter och gick direkt till maten – man får lite konstiga blickar när man äter med sportkläder på sig, men det finns värre saker på JMCC.

På kvällen träffade jag mina svenska buddies, som fick gå på rundtur på Turners tredje våning (inkl mitt rum då), och sen drog vi till konsthögskolan för att gå på klubb. Denna klubb heter MJÖLK, och spelar bara svensk indiemusik. Dessutom får man hembakade hallongrottor (å så GODA) och så visar de Astrid Lindgren-filmer. Det var ännu bättre än det låter! Vi träffade många svenskar där, bl.a. två gamla klasskompisar, och så kom några av kompisarna jag träffat här och hade väldigt kul också. Mycket Håkan såklart, men också Icona Pop, Timo och Abba. Underbart!

Idag spelade vi Dvorak på morgonen! Det är verkligen en underbar start på helgen, och sen så hänger vi på Teviot efteråt, och musiker är alltid trevliga. Och maten där är jättegod, och billig. Och ikväll har min kompis ritat mitt porträtt, mest för vi inte hade något annat för oss. Men det blev väldigt bra, speciellt med tanke på att han “inte kan rita”. Bra dag helt enkelt. Och ikväll ska vi kolla Star Wars!

MJÖLK

MJÖLK

Kära fina Teviot

Kära fina Teviot

Musiker har kul helt enkelt

Musiker har kul helt enkelt

Mitt porträtt. Visst blev det bra?!

Mitt porträtt. Visst blev det bra?!

4 Responses

  1. vapenhandel
    vapenhandel September 29, 2013 at 00:58 | | Reply

    Abba är väl inte indiemusik?

  2. Rebecka F
    Rebecka F September 29, 2013 at 15:29 | | Reply

    Funderar fortfarande på hur man ska översätta “hallongrottor” på bästa sätt. Rasberry caves funkar ju…det var sjukt kul iallafall!

Leave a Reply